RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Politiek van de euro (WBS)

 

presentatie - woensdag 20 maart

 

De politiek van de euro

BIOGRAFIE VAN EEN KWETSBARE MUNT

WBS

René Cuperus, Annelies Pilon en Jan Marinus Wiersma [redactie]

 
 
Omslag De politiek van de euro
   

De opheffing van de euro. De Grexit. Splitsing van de euro in een Noord- en Zuid-Europse variant. Het zijn concepten die tot enkele jaren geleden ondenkbaar waren, maar inmiddels bespreekbaar zijn. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Waardoor is de eurocrisis ontstaan? Wat was de invloed van de liberale politiek? En hoe komen we er weer uit?

In De politiek van de euro geven de mensen die er echt verstand van hebben antwoord op die vragen. Politici, economen en journalisten buigen zich onder meer over de rol van de Europese Centrale Bank, de nieuwe toezichtunie, en de effecten van de crisis op het denken over Europa. Over de democratische dilemma’s van de muntunie, de weeffouten van het Verdrag van Maastricht en het drama Griekenland. Samen vertellen deze stukken het verhaal van de eurocrisis van binnenuit.

ISBN 9789461642202 | €22,50 | 272 PP | PPB | NUR 740-780

 
 
 
  foto WBS
 

 

Met bijdragen van Wim Boonstra, René Cuperus, Alman Metten, Ben Crum, Thijs Berman & Bernard Naron, Loukas Tsoukalis, Ida Praagman & Johan van Rens, Dragan Tevdovski, Arie van der Hek, John Grahl, Ieke van den Burg, Jacques Pelkmans, Alfred Kleinknecht, Anton Hemerijck & Frank Vandenbroucke en Paul Tang.

 
Recensie-exemplaar of PDF aanvragen