RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Villa aan de rand van de tijd (roman) door Goran Petrović

 

verschijnt dinsdag 12 maart

 

Villa aan de rand van de tijd

roman

door Goran Petrović

Vertaald uit het Servisch door Roel Schuyt

 
 
Omslag Villa aan de rand van de tijd
   

Villa aan de rand van de tijd is een subtiele, fantastische roman waarin de Servische geschiedenis van de twintigste eeuw op ingenieuze wijze is verwerkt. Het boek is een ode aan het lezen en de liefde en een intelligente positiebepaling ten opzichte van de recente geschiedenis van de Balkan.

Villa aan de rand van de tijd, dat al in 2000 in Servië verscheen en nu voor het eerst in het Nederlands werd vertaald, is een van belangrijkere romans uit de recente Oost-Europese literatuur. Het boek was een bestseller in Servië, werd vertaald in diverse Europese talen, en werd bekroond met de NIN-prijs. Zijn verhalenbundel razlike (verschillen) uit 2006 werd bekroond met de prestigieuze Ivo Andrićprijs. In 2012 werd Petrović benoemd tot lid van de Servische Academie voor Wetenschap en Kunsten.

NAAR DE FLAPTEKST >

ISBN 9789461640536 | €19,90 | 320 PP | PPB | NUR 302

 
 
  foto Goran Petrović
 

Goran Petrović

Schrijver en bibliothecaris Goran Petrović (1961) wordt gezien als een van de belangrijkste Servische auteurs van nu. Van Villa aan de rand van de tijd werden in Servië 250.000 exemplaren verkocht, de roman wordt in twaalf landen vertaald.

 

‘Een van de grote schrijvers van onze tijd.’ - Le Figaro

 
 
Recensie-exemplaar of PDF aanvragen