RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Madonna met bontjas (roman) door Sabahattin Ali

 

 
 
 

de Turkse bestseller van Sabahattin Ali!

14 maart verschenen

Madonna met bontjas (roman)
vertaald uit het Turks door Erdal Balci

ISBN 9789461644565 | PPB | 224 PP. | €18,90

"Naturalistische Turkse roman mooi vertaald." **** de Volkskrant

"Een ware bestseller." **** De Morgen

"Ali’s boek spreekt van gevaarlijker dingen, van vrijheid van denken en leven, van gelijkheid tussen man en vrouw, van gendervervaging (...) thema’s die in het Turkije van vandaag onder druk staan. Bovendien roept het levensverhaal van de schrijver parallellen op met de repressie na de recente couppoging in Turkije (...) Ook zonder die randinformatie verdient Madonna met bontjas de internationale revival." **** De Standaard der Letteren

One thing the popularity of “Madonna” may underscore about Turkey is the eagerness, among the country’s youth, to break free of the traditional gender roles and machismo pushed by Turkey’s leader, Mr. Erdogan.’ The New York Times (artikel)

In Turkije is de kleine liefdesroman in de afgelopen drie jaar ineens uitgegroeid tot een bestseller.’ Dagblad Trouw (artikel)