RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

The Big Short in DWDD | Uitzendinggemist

 

The Big Short was 18 januari onderwerp van gesprek in De Wereld Draait Door. De film, over een clubje mensen dat de kredietcrisis van 2008 weet te voorspellen en besluit er zijn slag mee te slaan, is vanaf 21 januari in de bioscoop te zien.

Tegelijk met de prèmiere zal het boek achter de film, The Big Short. In de duistere machine van het moderne bankwezen door Michael Lewis, in de boekhandel liggen.