RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Verschijningsprogramma september 2015

 
         
 


Verschijningsprogramma

Uitgeverij Van Gennep opent het nieuwe seizoen met aandacht voor maar liefst tien prachtige titels: Meelis Friedenthal, een nieuwe stem uit Oost-Europa, schreef De bijen, dat nu vertaald is uit het Estisch door Frans van Nes; de eerste herontdekte literaire thriller, De huurster door Celia Fremlin, verschijnt 15 september, en Willem Knaap schreef een indrukwekkende getuigenis over zijn jeugd in vreemde handen, Het kind met vijf namen. Dat en meer vindt u in onze nieuwsbrief voor september 2015: klik hier voor het complete overzicht.