RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Hoor de zieltrein (poŽzie) John Schoorl

 

Hoor de zieltrein (poëzie) John Schoorl - met illustraties door Willem Snitker [verschijnt 31 jan.] No Images? Click here
 
   

Hoor de zieltrein
[John Schoorl]

Met illustraties van Willem Snitker

Met Hoor de zieltrein laat John Schoorl zich inspireren door de jazz. Het luisteren naar het legendarische album van trompettist Lee Morgan Search for the New Land leidde tot een reeks gedichten waarin ritme een dominante rol speelt. Niet langer dicht Schoorl óver muziek, zijn gedichten zijn in deze bundel muziek geworden.

De eerste gedichten werden geschreven in een nachtelijke sessie samen met kunstenaar en jazzkenner Willem Snitker. Zijn jazzy miniaturen zijn ook in de bundel opgenomen.

 

‘’t Swingt, een hele bundel lang.’
Gerrit Komrij over Uitloopgroef

Stoere poëzie voor de rijpere man.’
NRC Handelsblad over Bukshag

 
 
 

ISBN 9789461643117

  • 40 PP | PPB
  • Geïllustreerd
  • €17,90
 

John Schoorl (1961)
is dichter en journalist bij de Volkskrant. Van zijn hand verschenen onder meer de bundels A Capella, Uitloopgroef en Bukshag.