Farabel (debuutroman) door Marco Kunst

 
 

 
Facebook icon     Twitter icon     Forward icon  
 
 
 

28 JANUARI VERSCHENEN

Met Farabel schreef Marco Kunst een moderne volwassenenroman over eenzaamheid, verlangen en verlossing, met dezelfde sfeer en beeldende taal die kenmerkend is voor zijn jeugdboeken.

 

 

  Cover Farabel
   

Farabel is midden dertig en gelooft nauwelijks nog in de verhalen over carrière en geluk waarmee ze opgroeide. Haar werk is na een aantal jaren saai geworden en yoga en meditatie helpen haar niet verder. Ze verlangt naar iets nieuws, iets onbekends, iets waaraan ze zich kan overgeven, iets wat haar gelukkig maakt.

Als ze zich de verhalen herinnert die haar vader haar over Afrika vertelde — over magie, onsterfelijkheid en de Hoorn des Overvloeds — boekt ze impulsief een reis en vertrekt. Maar alles loopt anders dan ze ooit had kunnen dromen.

Wat voorspelbaar begint, wordt in de handen van Marco Kunst een wonderlijk mooi en levensecht sprookje. De gebeurtenissen nemen een grote vlucht en Farabels oprechte zoektocht krijgt een overweldigend en onverwachts slot.

ISBN 9789461642547 | 200 PP | PPB | €17,90
ISBN 9789055150007 | €13,49 (E-BOEK)

‘Heerlijke beeldende zinnen.’ Het Parool over De sleuteldrager

‘Bijzonder fijnzinnig boek.’ Trouw over Vlieg!

 
 
 
         
 

Voor meer informatie, interviewverzoeken of de aanvraag van een recensie-exemplaar neem contact op met Uitgeverij Van Gennep,
afdeling Publiciteit

 

Uitgeverij Van Gennep BV
Nieuwezijds Voorburgwal 330
1012 RW, Amsterdam
publiciteit@vangennep-boeken.nl
020-6247033