De gelukkige onderneming. Arbeidsverhoudingen voor de 21ste eeuw - WBS jaarboek 2013

 
 
 

 
 
Facebook icon     Twitter icon     Forward icon  
 
 
 

PRESENTATIE 28 JANUARI

Er verandert momenteel veel op het vlak van onze arbeidsverhoudingen – denk aan technologische ontwikkelingen, de veranderende rol van de markt, de aanpassingen in het socialezekerheidsstelsel, de toename van zzp’ers –, maar die veranderingen zijn lang niet altijd positief. Het is het tijd om de menselijke factor in bedrijf en economie weer centraal te stellen.

 

 

 
   

De gelukkige onderneming schetst in vijftien bijdragen de arbeidsverhoudingen voor de nabije toekomst, tussen managers en toezichthouders, tussen directeuren en werknemers, tussen vrijheids-zoekers en zekerheidszoekers. Met bijdragen van onder meer Annemarieke Nierop, Klara Boonstra, Ivo Kuypers en Leni Beukema, Harry Starren, Hubert Smeets, Jelle van der Meer, Mei Li Vos en Ronald Dekker.

De gelukkige onderneming is een publicatie van de Wiardi Beckman Stichting en verschijnt onder redactie van Frans Becker en Menno Hurenkamp bij Uitgeverij Van Gennep.

ISBN 9789461642615 | 232 PP | PPB | €22,50

 

PRESENTATIE SPUI25

 
   

Met Lodewijk Asscher, Klara Boonstra, Harry Starren en Jurre van den Berg.

De presentatie met gelegenheid tot debat is op 28 januari aanstaande om 16.00 uur, op Spui 25 te Amsterdam. Bereikbaar vanaf Amsterdam CS met tram 1,2 en 5. Toegang is gratis, maar er is beperkt plaats.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van SPUI25. Het boek kan ter plekke gekocht worden.

 
 
 
         
 

Voor meer informatie, interviewverzoeken of de aanvraag van een recensie-exemplaar neem contact op met Uitgeverij Van Gennep,
afdeling Publiciteit.

 

Uitgeverij Van Gennep BV
Nieuwezijds Voorburgwal 330
1012 RW, Amsterdam
publiciteit@vangennep-boeken.nl
020-6247033