RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Het bloeien van de avondwinde door Jetta Carleton

 
 
 
 
 
 
Facebook icon     Twitter icon     Forward icon  
 
 
 
 

VERSCHIJNT DINSDAG 26 NOVEMBER

‘Eens in de zoveel tijd komt er een boek voorbij dat je doet beseffen hoe dankbaar je bent dat je kunt lezen.’ San Francisco News

 
   

 

Het bloeien van de avondwinde gaat over de zes leden van een hecht gezin, die elk de strijd aangaan met verlangen, fatsoen en sensualiteit. Jetta Carleton weet de geuren en kleuren van het landschap schitterend te beschrijven en heeft een scherp oog voor de menselijke emoties en het menselijk falen.

Deze prachtige, soms geestige roman laat ook nu nog, meer dan vijftig jaar na eerste publicatie, bij de lezer een onuitwisbare indruk na.

Oorspronkelijk vertaald uit het Engels door André Fransse, volledig herzien door Rebecca Wilson.

ISBN 9789461642738 | 400 PP | PPB | € 17,90

ISBN 9789060129999 | eBOOK | € 13,99

Jetta Carleton (1913-1999) werd na haar studie aan de universiteit van Missouri lerares, maar trok al snel naar New York, waar ze werkte voor reclamebureaus en televisiezenders. Ze ontving voor deze roman talloze prijzen. Het boek werd in de Verenigde Staten herontdekt dankzij een vurig pleidooi van Pulitzer Prize-winnares Jane Smiley.

Een boek waar je ontzettend gelukkig van wordt.’ New York Herald