RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Debuutroman van Door van der Wiele


Debuutroman van Door van der Wiele

Dinsdag 16 juni verscheen Een bewijs van liefde, de op ware verhalen gebaseerde debuutroman van Door van der Wiele. Als antropoloog op veldwerk in Mexico werd ze zo gegrepen door het lot van de vele tienermoeders met wie ze te maken kreeg dat ze er een verhaal over schreef.

'Een prachtig boek over meiden uit Mexico. Zo gaat het, zo is het. Je voelt het op je huid, zoals het geschreven is.' - Marjon van Royen, correspondent Latijns-Amerika voor het NOS Journaal en Radio 1