RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Jeugdboek De Penderwicks wint tweede prijs in BelgiŽ

Jeugdboek De Penderwicks wint tweede prijs in België

Het door Van Gennep uitgeven jeugdboek De Penderwicks, heeft in België de tweede prijs gewonnen van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV). De KJV is een jury van kinderen en jongeren tussen de 4 en 16 jaar. Juryleden krijgen een lijst van boeken om te beoordelen. Er zijn zes leeftijdsgroepen en ieder jurylid heeft zijn eigen leeftijdsgroep waarin hij zijn eigen rangorde mag opstellen.
Nadat ieder jurylid zijn voorkeur heeft aangegeven worden alle stemmen van heel Vlaanderen verzameld en geteld om er achter  te komen welke boeken er bekroond worden. De Penderwicks werd tweede in de leeftijdsgroep 10 – 12 jaar.