RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Najoua Bijjir wint Beste Rotterdamse Boek

Najoua Bijjir wint Beste Rotterdamse Boek

 

De roman Fantasma van Najoua Bijjir is verkozen tot het Beste Rotterdamse Boek 2008. Dat is bekend gemaakt tijdens het Novel letterenbal in het Rotterdamse Bibliotheektheater. Lezers konden via internet stemmen op hun favoriete Rotterdamse boek. Van de ruim vierduizend stemmen ging meer dan veertig procent naar het boek Fantasma.
De roman gaat over een mooie, jonge Marokkaanse vrouw die op de vooravond van haar huwelijk moet beslissen of ze met de door haar aanbeden, maar hanige rai-zanger in zee zal gaan of niet.