RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Lezen &cetera. Scheurkalender van de wereldliteratuur 2013

Lezen &cetera. de scheurkalender van de wereldliteratuur 2013 door Pieter Steinz, nu verkrijgbaar

Pieter Steinz (1963) is directeur van het Nederlands Letterenfonds, werkte jarenlang als redacteur literatuur en chef boeken van NRC Handelsblad en publiceerde een dozijn boeken, waaronder Lezen &cetera – gids voor de wereldliteratuur (2003).

In de eerste Lezen &cetera-kalender beweegt Pieter Steinz zich, net als in de gids, kriskras over het web van de wereldliteratuur, aan de hand van 365 vragen en antwoorden, tips en anekdotes, mini-essays en verrassende dwarsverbanden. Een luchtig en leerzaam overzicht van de wereldliteratuur!