RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

De aanjagers, een 'knappe en meeslepende' (NBD) roman door Jan Schouten. Lees 'm tijdens #boekenweek2016!

oorspronkelijk bericht? click here
   
Boekenweekbanner De aanjagers | Jan Schouten

Een vergeten geschiedenis uit de na-oorlogse periode staat centraal in de ‘knappe en meeslepende’ (NBD) roman van Jan Schouten

 

Een psychologisch portret van een vrouw, dat ‘aanzet tot het denken over recht en onrecht’ (**** Sonja de Jong, Noordhollands Dagblad)

Jan Schouten | De aanjagers

 
 
De aanjagers - 3DCOVER
 
 
 

Maria is een succesvolle advocate. Maar ze draagt een verhaal met zich mee. Een verhaal dat ze steeds moeilijker voor zich kan houden, zeker als zich in haar familie ingrijpende gebeurtenissen voordoen.

Het verhaal van Maria gaat ver terug en heeft zijn wortels in de chaotische tijd net na de Tweede Wereldoorlog. Een onschuldige, verliefde jongen doet een belofte aan een meisje om hetgeen haar is aangedaan te wreken. De niet-ingeloste belofte is het beginpunt van een geschiedenis waarin mensen niet alleen slachtoffers en daders maar ook − gewild of ongewild − aanjagers zijn...

 
 
 
 

Aangrijpend.’ Brabants Dagblad

 
 
 
 
Cover De aanjagers
 
  • De aanjagers

  • ISBN 9789461643476
  • 184 pagina's | PPB
  • €18,90
  • eBook 9789461649874 | €13,99
 
 
Portret Jan Schouten
 

Jan Schouten

is psycholoog en ondernemer. De aanjagers is na Onland zijn tweede roman.

De auteur is beschikbaar voor interviews.