RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Sauseschritt (poŽzie) | Martijn Benders

 

Sauseschritt | Martijn Benders | poëzie
 
Origineel bericht? Click here
   
banner Sauseschritt | Benders

zojuist verschenen

 

Sauseschritt is een aangrijpende bundel van een van de meest originele dichters van onze tijd. Een vreemd, buitenissig spijkerwerk dat nog lang op je literaire netvlies zal nakruisen.

 
 
 
 

Nieuwe poëziebundel van Martijn Benders!

 
 
 
 

Sauseschritt

M A R T I J N  B E N D E R S

 
 
cover Sauseschritt | Benders

P O Ë Z I E

 
 

ISBN 9789461644008
PPB | 154 PP.
NUR 306 | €17,90

 
 
 

In zijn vijfde Nederlandstalige dichtbundel trekt Martijn Benders de sluizen van hemel en hel volledig open. Een dichtbundel binnen een dichtbundel schrijven die alleen met een vergrootglas te lezen is? Twee vergeten Europese meesterwerken insluiten en herschrijven? Invloeden van de obscure sciencefictionschrijver R.A. Lafferty en bij ons weinig bekende dichters als Orban, Juhász en Tadić?

Sauseschritt – een fonetische paradox, het klinkt traag en suizend maar betekent letterlijk ‘bliksemsnel’.

We do not need any love on this planet!
Tötet Codo, vernichtet die Liebe!