RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Kaas betreft geen schuld tot het tegendeel bewezen is (poŽzie) | Philip Hoorne

 


Online persbericht? Klik hier
 
   
 

—  12 april verschenen  —

Kaas treft geen schuld tot het tegendeel bewezen is | Philip Hoorne

gedichten

 
 
 
 

Philip Hoorne is als dichter niet makkelijk onder één hoedje te vangen. Hij dicht over uiteenlopende onderwerpen en doet dat niet zelden in snedige bewoordingen die de lezer aan het denken zetten. Zelf zegt hij: ‘Je raakt gemakkelijk in mijn gedichten, maar je raakt er niet altijd even gemakkelijk weer uit.’

In deze nieuwe bundel laat de dichter als nooit tevoren zijn licht schijnen op de hedendaagse condition humaine. En hoezeer de aanvangsjaren van de 21ste eeuw ook gebukt gaan onder het ordewoord ‘crisis’, toch valt er bij Hoorne altijd wel wat te lachen. Verlies daarbij nooit uit het oog dat humor de overtreffende trap is van ernst.

 
 
 
 

Technische details

  • ISBN 9789461643551

  • paperback | 170x205 mm

  • 48 pp.

  • € 14,95

 
 

‘De Vlaamse dichter Philip Hoorne schrijft een eigenzinnige soort poëzie, vaak laconiek, met esprit, vol rake observaties van het alledaagse, en met een kennelijk plezier in de taal en haar speelse mogelijkheden.’ − NBD Biblion

 
 

Philip Hoorne (1964) publiceerde eerder vijf dichtbundels, waarvan de eerste, Niets met jou, werd uitgebracht in de Sandwich-reeks onder redactie van Gerrit Komrij en de vorige luistert naar de prikkelende titel Het is fijn om van pluche te zijn. Daarnaast schreef hij een knotsgek verhalenboek, stelde hij enkele bloemlezingen samen en recenseerde hij voor diverse bladen en websites.

De auteur is beschikbaar voor interviews. Neem voor meer informatie contact op met de uitgeverij.