RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Mijn Rooie Vrouw | Frits Abrahams

 

Mijn Rooie Vrouw | Frits Abrahams - verschijnt 3 maart
No Images? Click here
 
   
 
 

Verrukkelijke dialogen tussen man en vrouw die werken op de lachspieren!

 
 
 

3 MAART VERSCHENEN
(Frits Abrahams was 3 maart te gast bij Radio EénVandaag. Gemist? Klik de link)

 
 
 
  • 9789461643605

  • PAPERBACK

  • 208 PP

  • €16,90

 
 
 
 

Mijn Rooie Vrouw.
Politieke scènes uit een huwelijk

Frits Abrahams

 

Al meer dan tien jaar hebben Frits Abrahams en zijn vrouw het in zijn columns aan de stok over de koers van de PvdA. Komt er een brief van Wouter, stelt een PvdA-kamerlid de vakbond ter discussie, is er vlak voor verkiezingen een rapport dat oproept de straat op te gaan: steevast probeert Frits Abrahams zijn vrouw en haar geloof in de partij aan het wankelen te brengen. Zijn vrouw is echter onverzettelijk en doorstaat glansrijk de proef: vaak is de aanval de beste verdediging, en als niks meer helpt, gaat ze gewoon naar bed.

De verrukkelijke dialogen tussen man en vrouw werken op de lachspieren en geven een verfrissend beeld van de recente geschiedenis van de PvdA.

 

Frits Abrahams (1946) schrijft dagelijks op de Achterpagina van NRC Handelsblad.

De auteur is beschikbaar voor interviews. Neem voor meer contact op met Uitgeverij van Gennep.

 
 
 
 

‘Je hebt altijd in de krant vaste plekken waar je naartoe wilt, zoals Frits Abrahams en Fokke en Sukke in NRC Handelsblad.’ — Ronald Plasterk