RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Auteursbezoek Jenny Erpenbeck

Op 21 januari bezoekt Jenny Erpenbeck Amsterdam, naar aanleiding van haar onlangs verschenen roman Huishouden. In deze kroniek verbindt ze op virtuoze wijze de levens van twaalf mensen die in een huis aan een Oost-Duits meer hebben gewoond met de geschiedenis van Duitsland: het keizerrijk, de republiek van Weimar, de DDR en het Duitsland van nu. Een herinnering aan de twintigste eeuw.

‘Met een uitzonderlijke levensechtheid: ze vertelt een reeks verhalen over een onuitzonderlijke plek en geeft ons daarmee een ontroerende, grijpbare indruk van het grote verhaal erachter.’ – Neue Zürcher Zeitung

Lezing
Donderdag 21 januari 2010 - 20.00 uur

Gespreksleiding: Elly Schippers (vertaalster)

Goethe-Institut Amsterdam, Herengracht 470, Amsterdam

In samenwerking met het Goethe-Institut en het Genootschap Nederland-Duitsland