RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Reis langs de verdwenen grens


Woensdag 4 november verschijnt
Reis langs een verdwenen grens. Beelden van de wegroestende scheidslijn tussen Duitsland en Duitsland door Thomas von der Dunk en met een historische inleiding van Jacco Pekelder.

Het eerste exemplaar zal die dag worden overhandigd aan Staatssecretaris Timmermans (PvdA, europese Zaken) in Nieuwspoort, Den Haag. Aanvang: 16.00 uur. Aansluitend volgt een forumdiscussie. Panelleden zijn Cox Habbema, Gerbert van Loenen en Jacco Pekelder.