RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur










Dit bericht sluiten [x]

'Echte mannen eten geen kaas' van Maria Mosterd wordt verfilmd


Echte mannen eten geen kaas
van Maria Mosterd wordt verfilmd


Het boek met het waargebeurde verhaal van Maria Mosterd, die van haar twaalfde tot haar zestiende jaar in handen was van een loverboy, wordt verfilmd. Voor de verfilming wordt ook gebruik gemaakt van het boek Ik stond laatst voor een poppenkraam van Maria’s moeder Lucie Mosterd. Lucie Mosterd beschrijft hierin haar kant van het verhaal en de strijd om haar dochter die zij met loverboy Manou aanging.

De producenten van Echte mannen eten geen kaas zijn René Huybrechtse en Paul Ruven voor Talent United. Simone van Dusseldorp is gevraagd voor de regie. Eerder maakte ze de met vele prijzen onderscheiden films Diep en Kikkerdril. De distributie van Echte mannen eten geen kaas zal worden verzorgd door A-film.
 
Van Ik stond laatst voor een poppenkraam, Echte mannen eten geen kaas en Bindi, het vervolg daarop, zijn bij elkaar inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Talent United film & tv, www.talentunited.nl