RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Ece Temelkuran - programma

 
         

 
 
   

Ece Temelkuran is, op uitnodiging van het Nederlands Letterenfonds en het Amsterdamse Fonds voor de Kunst, writer in residence in Amsterdam. Zij is een van de bekendste Turkse journalisten, haar artikelen verschenen onder andere in Le Monde Diplomatique en The Guardian. Temelkuran is een veelgevraagd spreker op literaire festivals en internationale congressen. In het voorjaar van 2013 sprak ze voor the House of Commons in Londen.

Meer info over Temelkurans debuutroman Het geluid van bananen >

Een avond met Ece Temelkuran, Boekhandel Broekhuis,
donderdag 12 december

Ece Temelkuran bezoekt donderdag 12 december Boekhandel Broekhuis in Enschede. Theo Hakkert gaat met haar in gesprek over haar zojuist verschenen debuutroman Het geluid van bananen. Aanvang 20:00 uur. meer info >

De Vrijheidslezing in De Balie, dinsdag 17 december

De Balie organiseert i.s.m. Amnesty International en het Prins Claus Fonds dit jaar vier keer De Vrijheidslezing. Vier activisten uit verschillende werelddelen, met verschillende achtergronden houden een inspirerend betoog. De vierde Vrijheidslezing wordt gehouden door Ece Temelkuran... meer info >