RECTIFICATIE: Madam is not good ( Soesma Radja).

Wij hebben de indruk gewekt dat het boek Madam is not good van Soesma Radja in het najaar van 2018 door Uitgeverij Van Gennep zal worden uitgegeven (ISBN 9789461644879). De auteur heeft ons daartoe echter geen toestemming gegeven. De titel Madam is not good is en wordt door Uitgeverij SR uitgegeven (ISBN9789082734300). Indien u een of meer exemplaren wil inkopen, verwijzen wij u naar www.madamisnotgood.nl.

Door de onjuiste indruk te wekken dat Uitgeverij Van Gennep dit boek zal uitgeven, hebben wij onrechtmatig gehandeld jegens de auteur en de makers van de omslag. De Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland heeft ons bevolen deze rectificatie te publiceren.

Uitgeverij van Gennep
Chris ten Kate, directeur


Dit bericht sluiten [x]

Auteursbezoek Michael Kumpfmüller

 
 
 

 
 
 
Facebook icon     Twitter icon     Forward icon  
 
 
 
 

AUTEURSBEZOEK MICHEAL KUMPFMÜLLER 12 SEPTEMBER

12 september bezocht Michael Kumpfmüller Amsterdam. Onlangs verscheen zijn nieuwe roman De heerlijkheid van het leven.


DE LIEFDESGESCHIEDENIS VAN DIT NAJAAR!


'Hij kiest voor het serieuze pad van de intimiteit van de liefde. En dat doet hij op zo’n indringende en kalme manier, dat het je geen moment onberoerd laat.' - NRC Handelsblad

'Een ware tovenaar' - de Volkskrant

 

 
   

Michael Kumpfmüller (1961) schreef in 2000 de bekende roman De matrassenverkoper. De heerlijkheid van het leven is zijn vierde roman, die in Duitsland met meer dan 60.000 verkochte exemplaren de bestsellerlijsten haalde en internationaal zijn comeback betekende. De vertaalrechten werden verkocht aan 12 landen.