Facebook Twitter

Liefde zonder leed. Je verstand gebruiken in de liefde

Auteur Walter Riso
ISBN 9789055156160
Verschijningsdatum 14-2-2011
Prijs € 16
Bindwijze Paperback
 

VERTAALD UIT HET SPAANS DOOR JOKE MAYER

Hoe hou je het hoofd koel als je smoorverliefd bent?
Hoe kies je de juiste partner?
Hoe kom je erachter of het nog goed zit in je relatie?
Hoe kun je nog genieten van seks in een langdurige relatie?

Gewoon op je gevoel afgaan. De liefde, daar valt niets aan te begrijpen. Liefde is pure passie, groots, meeslepend, overweldigend. Toch? Nee dus. Als je een succesvolle relatie wilt, moet je in de liefde je hersens gebruiken.

Dat zegt Walter Riso, een van de bekendste psychologen van Zuid-Amerika. Riso, professor in de cognitieve gedragstherapie, kan als geen ander de complexe levensvragen rond de liefde in klare taal beantwoorden. Niet voor niets werden er van zijn boeken meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht.

Liefde zonder leed is dan ook informatief, praktisch en verfrissend constructief. Riso wisselt heldere analyses af met casestudies van zijn patiënten en sluit elk hoofdstuk af met praktische tips. Door middel van cognitieve gedragstherapie ontdek je je eigen manier van liefhebben en leer je niet alleen je hart, maar ook je hoofd te volgen. Want een volwaardige, gezonde liefde vereist niet alleen passie, maar juist een uitgebalanceerde combinatie van verlangen, vriendschap en tederheid.